Seier til Van der Vleuten

Fredag kveld ble avsluttet med en lang oppvarmingsklasse i CSI5*. Totalt 93 startende førte til en sen kveld – og Maikel Van der Vleuten/VDL Groep Quatro som vinner.

33 000 kroner på en fredag kveld

Nederlenderen kunne glede seg over at innsatsen, deriblant en feilfri andre fase på tiden 25,54 s, ga ham en økning på kontoen på 33 000 blanke kroner. Nummer to i klassen sponset av Kingsland ble OL-rytteren Simon Delestre/Sultan du Chateau fra Frankrike, mens østerriske Max Kühner/Coeur de Lion tok seg av tredjeplassen. Victoria Gulliksen/Billy Blue Bell sørget for at det ble norsk på tiendeplass – og på 11. plass fulgte en norsk debutant på dette stjernenivået – Solveig Fotland Newermann/Wodka.

93 ekvipasjer har vært igjennom oppvarmingen – nå begynner alvoret og ferden mot Grand Prix og World Cup.