Meld deg på Norges fineste innendørsstevne!

Etter stor suksess i fjor er det igjen klart for at vi helgen 5. – 9. oktober arrangerer nasjonale klasser i sprang før den store finalehelgen 14. – 16. oktober. Nå har du sjansen til å få ri på samme arena som verdensstjernene og norgeseliten. Påmeldingen er åpen!

Kingsland Oslo Horse Show er uten tvil Norges fineste innendørsstevne, og med klasser for både ponni og hest fra 1.10 – 1.45 blir det nasjonale stevnet, i regi av Bærum rideklubb, ikke bare høstens, men årets høydepunkt.

Noe av det aller beste med KOHS er samholdet og muligheten til å møte både nye og gamle venner. I år inviterer vi derfor alle ryttere som deltar på den første helgen av Kingsland Oslo Horse Show til ryttermiddag lørdag kveld, 8. oktober, i Telenor Arena. Helt gratis – vi spanderer!

Les mer om stevnet og meld deg på her!

Foto: Mette Sattrup

Planlegg KOHS 2022 nå

Uansett om du selv skal ri, er en del av et rytterteam eller bare er tilskuer, anbefaler vi å sikre deg den best mulige opplevelsen under Kingsland Oslo Horse Show. Våre hotell- og billettpakker er en stor suksess, og vi har en god avtale med Quality Expo Hotel Fornebu, som ligger rett over veien fra Telenor Arena. Hotellpakkene våre gir deg muligheten til  både nyte oppholdet på et flott hotell, være uthvilt etter gode netters søvn og hotellfrokost – og samtidig spare penger. Pakkene inkluderer både hotell og inngangsbillett med gode plasseringer på arenaen.

Vil du gjøre helgen ekstra spesiell? Les mer om VIP-tilbudet vårt her!

Vi gleder oss til å se deg i oktober, nå er det under tre måneder igjen til årets høydepunkt!