Påmeldingen til årets råeste nasjonale stevne er åpen!

Etter supersuksessen fra 2019 er det en glede å igjen invitere til nasjonalt stevne for både ponni og hest, helgen før den store helgen, i Telenor Arena.

Foto: Frida Tjessem og Boris Utopia i 2019, av Helene Gjerde Aamdal

Det er altså ikke én, men to helger som fyller Telenor Arena med hestesport denne høsten. Fra 7. til 10. oktober får mange muligheten til å få ri på denne fantastiske arenaen hvor verdens beste ryttere skal konkurrere helgen etter. Med dette får flere muligheten til å prøve seg på de store banene, samt en ekstra mulighet til å forberede seg til den store helgen under Kingsland Oslo Horse Show 14. til 17. oktober.

– Vi ønsker å lage Norges fineste nasjonale innendørsstevne. Arrangementet er et viktig utstillingsvindu for interessen og fokuset på sporten. Telenor Arena rigges klar for starten på året Longines FEI World Cup i sprang og dette ekstra stevnet gir mulighet for å høste erfaringer og kjenne på det å ri på en arena med internasjonale dimensjoner.

– Stevneleder Morten Aasen

 

Foto: Rasmus Aasland og Poetic’s Flora, Fanny Carine Bærø og Master Bob og Camilla Siekmann og Arbitrage i 2019 av Helene Gjerde Aamdal og Une Susrud

Fristen for påmelding er 30.09.21, men det er i år begrenset med plasser og mange om beinet, så vær raskt ute med påmeldingen. Informasjon, propp og påmelding finner du herTrykk her for å sikre deg billetter til KOHS 2021 – årets største opplevelse!