Norsk - English

Tradisjoner gjennom generasjoner

Oxer Eiendom er et familieeid eiendomsutviklingsselskap med hovedfokus i Oslo og omegn. Med røtter tilbake til 1945 fremstår Oxer Eiendom i dag som en av landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Hva gleder du deg til? Delta i vår uhøytidelige undersøkelse

Hva gleder du deg mest til å se under årets Kingsland Oslo Horse Show? Svar på vår uhøytidelige undersøkelse. Registrerer du deg kan du bli en av de heldige vinnerene vi trekker ut - og som får tilsendt en liten overraskelse i posten. Fortsatt god sommer! Delta her: https://apps.facebook.com/my-polls/qfvark

Meld deg på Shettis-galoppen

Et meget populært innslag på Kingsland Oslo Horse Show er den årlige Shettis-galoppen. I år er intet unntak. Nå kan du søke om å få være med. Send inn din søknad innen 15. september så er det kanskje du som blir en av årets deltakere.

Noe du skal ha sagt stort og fort?

Får å ha muligheten til å gjennomføre et arrangementet som Kingsland Oslo Horse Show er vi helt avhengige av våre støttespillere. Megaprint er i år en av våre sponsorer og en viktig brikke i det store pusslespillet.

Standsområdet tar form

Arbeidet med årets Kingsland Oslo Horse Show pågår for fullt. En viktig del av arrangementet er vårt store standområde hvor du får mulighet til å treffe norske og utenlandske leverandører av spennende produkter og tjenester. Utstillerne er en viktig del av helheten i arrangementet og i år håper vi å kunne tilby et enda bedre salgsområde enn før – til glede for alle. Som besøkende får du muligheten til å se og bli presentert for produktnyheter og få nyttig informasjon, samtidig som du kan gjøre en god handel.

Randstad utdannelsesstipend til ung sprangrytter

I samarbeid med Kingsland Oslo Horseshow og Norsk Rytterforbund tilbyr rekrutteringsselskapet Randstad et utdannelsesstipend for unge sprangryttere.

Her er årets program

Endelig kan vi lette sløret litt for hvordan årets Kingsland Oslo Horse Show vil bli. Her kan du ta en titt på årets program - slik det ser ut nå. Noen brikker er ennå ikke på plass, så endringer og justeringer vil kunne skje. Har du ikke kjøp billett ennå så kan tiden være inne nå. Husk at de beste billettene går først, og kjøper du i dag får du billetten til en rabattert pris.

FEI TV

PROGRAM 2013


BANNERE