Norsk - English

Her er årets program!

Endelig kan vi offentliggjøre programmet til årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show, 15.-18- oktober i Telenor Arena. Foruten å være starten på kommende sesongs LONGINES FEI World Cup i Sprang byr årets store happening innen hestesporten på blant annet mye dressur og Norges Rytterforbunds 100 års jubileumsshow.

Meld deg på Shettis-galoppen

Et meget populært innslag på Kingsland Oslo Horse Show er den årlige Shettis-galoppen. I år er intet unntak. Nå kan du søke om å få være med. Send inn din søknad innen 15. september så er det kanskje du som blir en av årets deltakere.

Halvveis i Megaprint Cup 2015

Når vi nå skriver medio august er årets Megaprint Cup halvveis. Mange flinke ryttere har deltatt og det er fortsatt meget spennende før de siste kvalifiseringsstevnene. Det er fortsatt sjanse om å hevde seg i toppen og få lov å ri i Telenor Arena under årets Kingsland Oslo Horse Show.

Felleskjøpet Champion Cup i full gang

I Felleskjøpet Champion Cup har det så langt blitt gjennomført seks kvalifiseringsstevner så langt. Pr. i nå ledes cupen av Cassandra Maria Housken.

Tett i toppen i Hestesport Cup 2015

Hestesport Cup har hatt to kvalifiseringsstevner så langt, Kristiansand og Bergen. Det er Nathalia Østbø som ligger på en foreløpig førsteplass med to starter som har gitt en syvende og tredje plass og totalt 22 Poeng.

Stall Kubberød Cup Kat I og Kat II

Stall Kubberød Cup for ponni kat I og kat II har det vært arrangert i Drammen, Kristiansand og Bergen. I kat I er det Sofie Rød som foreløpig leder cupen, mens det i kat II er Ada Braaten Johnsen som leder før neste kvalifiseringsstevne 26 - 28 juni.

Siste nytt fra Agria Cup

Etter de fire første gjennomførte kvalifiseringsstevene i Agria Cup er det Rikke Budsberg som leder med totalt 52 poeng med tre starter. Agria Dyreforsikring Cup er en ponni kat II cup med finale under Kingslad Oslo Horse Show i oktober.

FEI TV

BANNERE