Norsk - English

Agria ny sponsor i sprang

Agria Dyreforsikring tar over stafettpinnen som sponsor av ponni kat II cup med finale under KOHS.

Billettene for KOHS2015 er nå tilgjengelige

Herlig å vinne i Oslo

Etter en fantastisk omhopping stod det en nederlender igjen som vinner av årets første FEI Longines World Cup™ i den vest-Europeiske ligaen presentert av Land Rover – Jur Vrieling med VDL Zirocco Blue N.O.P. – Dette er min første World cup-seier, det var herlig å ta den her i fantastiske Oslo, smiler Vrieling.

Jaaa, vi vant!

Norge lå nederst på listen etter gårsdagens runder i Mounted Games. Men alle veier lå åpne mot en seier – og det norske laget tok den rette veien.

Alle gode ting er tre

Siril Helljesen og deilige Rosenstolz gjorde det i dag for tredje gang – gikk helt til topps i sin dressurklasse. Publikum ga den populære vinneren stående applaus etter kür-seieren.

Birgitte er Norges nyeste dressurstjerne

Birgitte Reitan har gjort en cometkarriere innen para-dressur. I løpet av en sesong har hun blitt Nordisk mester og tatt en imponerende 15. plass i VM. Stjernestatusen er et faktum for Birgitte som viste frem sin VM-kür for en fullsatt Telenor Arena.

Brasiliansk vinner på norskeid hest

Den brasilianske nasjonalsangen lød igjennom Telenor Arena da premiene ble delt ut etter Kingsland Cup finale. Det var brasilianske Marlon Módolo Zanotelli som vant, men han gjorde det på den norskeide hoppen Vera.

FEI TV

BANNERE