Norsk - English

Meld deg på shettis-galoppen

Et meget populært innslag på Kingsland Oslo Horse Show er den årlige Shettis-galoppen. I år er intet unntak. Nå kan du søke om å få være med. Send inn din søknad innen 15. september så er det kanskje du som blir en av årets deltakere

Megaprint cupen er klar!

Kvalifiseringen i Megaprint cupen for unge rytter er over og her er rytterne som er kvalifisert til de internasjonale MA klassene under årets utgave Kingsland Oslo Horse Show :

Dressursportens venner cup

Dressursportens venner cup over og det er klart hvem som får delta i de nasjonale Intermediaire klassene under årets Kingsland Oslo Horse Show i oktober.

Mestertølt er tilbake

 

I år er Mestertølten tilbake på Oslo Horseshow. De 10 beste tølterne i Norge vil bli invitert til å ri på Oslo Horseshow. Lørdag 15. oktpber blir det uttakning og søndag 16. oktober blir det A-finale med de fem beste.

Veien mot Oslo Horse Show

Mange drømmer om å ri i Telenor Arena under Kingsland Oslo Horse Show. Veien dit er for mange ryttere i full gang gjennom deltakelse i de ulike cupene. Gjennom våren og sommeren arrangeres det cup-stevner landet rundt. De beste ekvipasjene får muligheten til å ri finalerunder under årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show 13.-16. Oktober i Telenor Arena.

Bestill hotellpakke til årets KOHS

Nå kan du booke hotellpakke med billett til Kingsland Oslo Horse Show 2016. Bestillingen gjør du raskt og enkelt via et skjema som du finner ved å trykke på knappen 'Billetter og Hotellrom' til høyre.

Billettsalget for 2016 er i gang!

I 2016 feirer Kingsland Oslo Horse Show 25 år! Og nå kan du kjøpe billetter til arrangementet som går av stabelen 13. til 16. oktober i Telenor Arena.

FEI TV

BANNERE