Norsk - English

Billettsalget for 2016 er i gang!

I 2016 feirer Kingsland Oslo Horse Show 25 år! Og nå kan du kjøpe billetter til arrangementet som går av stabelen 13. til 16. oktober i Telenor Arena.

Air France i Telenor Arena

De franske rytterne har vært flygende hele helgen – og i Longines FEI World Cup fløy en fransk trio opp i tet. Vant gjorde Penelope Leprevost/Flora de Mariposa.

En cool vinner

Tyske Hans-Dieter Dreher tok seieren i 1,45 m klassen sponset av Kingsland. Det så lett og enkelt ut for Dreher og hans hest Cool and Easy.

Riktig glad Rikke

Rikke Budsberg gjorde det i dag igjen – det ble ny seier på henne og Woodfield Spartacus i ponni kategori 2 sponset av Stall Kubberød.

Mathildes siste ponniseier i KOHS

Mathilde Kristine Kalland har ledet an under æresrunder et utall av ganger i Telenor Arena. I dag tok hun med Colton Milton sin siste mulige ponniseier her i 1,20 m klassen for kategori I, sponset av Stall Kubberød.

Ledet hele veien

Lisa Ulven var første startende i søndagens 1,30 m klasse og red en rask og feilfri andre fase. Ledelsen beholdt hun gjennom hele klassen – seieren gikk til Lisa. 
-Jeg trodde ikke det skulle holde, smiler Lisa etter seieren. – Jeg fulgte hele klassen med ganske mye spenning i meg!

Man gjør sprø ting når man elsker en jente

Mens kjæresten tenkte mest på hest og hinder, tenkte Trond Robert Bratlie på ring og frieri. Han bestemte seg for å gjøre noe stort ut av det. Midt ute på banen i Telenor Arena fridde han i kveld til sin elskede Ida Johansen.

FEI TV

BANNERE