Norsk - English

Billettsalget til arrangement er i gang

Årets Kingsland Oslo Horse Show går av stabelen torsdag 16 til  søndag 19. oktober i Telenor Arena. Billettsalget er nå i gan !  Arrangementet er startskuddet for World Cupen i sprang og trekker noen av verdens aller beste ryttere og hester til Oslo denne helgen i oktober. ?

Han vant en Range Rover Evoque!

Seieren den første avdelingen av Longines FEI World Cup™ i Oslo ga Scott Brash  en pangstart på årets World Cup-sesong. Han fikk verdifulle World Cup-poeng og en lekkern ny klokke fra Longines. Men det var på langt nær det eneste han vant i Telenor Aren! Brash kunne nemlig også i tillegg juble over å få intet mindre enn en splitter ny Ranger Rover Evoque Pure 2,2 e2D i premie. Firehjulstrekkeren fra klassesponsoren Land Rover har en verdi på en halv million norske kroner. 

Ny seier til OL-medaljør Brash

De vant i går – og de vant i dag igjen. I går klinket britiske Scott Brash/Hello Sanctos til i Grand Prix-klassen, i dag slo de igjen på stortrommen og tok seieren i den første avdelingen i Longines FEI World Cup™ etter en thriller av en omhopping. Topp tre i klassen skulle bli en trio der det klirret i OL-medaljer og World Cup-titler – Scott Brash tok seieren  foran Steve Guerdat og Marcus Ehning.

Grand finale

Den Spanske Rideskolen sørget for en ”Grand Finale” med sitt avsluttende show søndag ettermiddag. Med sin historiske tyngde og klassiske musikk satte de punktum for Kingsland Oslo Horse Show 2013 og atter en strålende helg i Telenor Arena – de satte den flotte sporten man akkurat hadde fått sett i en historisk sammenheng. 

Norge ble best

Også det norske laget fulgte oppskriften ”to seire på rad”. I søndagens spennende finalerunde i Landskampen i Mounted Games sanket de inn gode poeng og ble stående med 33 poeng totalt.

Lynet gjorde det igjen

De var overlegne i lørdagens shettisgalopp, den 12 år gamle shettisen Lynet og hans ivrige rytter Martine Mariero Moe på 10. Motivasjonen var ikke mindre hos de to i dag og de fulgte samme fremgangsmåte i dag som i går. 

En herlig ekvipasje på topp

Tyske Hans-Dieter Dreher gikk elegant til topps i 1,45 m presentert av Kingsland med sin herlige hest Embassy e. Escudo I/Silvio I. En herlig ekvipasje, en herlig hest! 

FEI TV

PROGRAM 2013


BANNERE