Norsk - English

Felleskjøpet Champion Cup i full gang

I Felleskjøpet Champion Cup har det så langt blitt gjennomført seks kvalifiseringsstevner så langt. Pr. i nå ledes cupen av Cassandra Maria Housken.

Tett i toppen i Hestesport Cup 2015

Hestesport Cup har hatt to kvalifiseringsstevner så langt, Kristiansand og Bergen. Det er Nathalia Østbø som ligger på en foreløpig førsteplass med to starter som har gitt en syvende og tredje plass og totalt 22 Poeng.

Stall Kubberød Cup Kat I og Kat II

Stall Kubberød Cup for ponni kat I og kat II har det vært arrangert i Drammen, Kristiansand og Bergen. I kat I er det Sofie Rød som foreløpig leder cupen, mens det i kat II er Ada Braaten Johnsen som leder før neste kvalifiseringsstevne 26 - 28 juni.

Siste nytt fra Agria Cup

Etter de fire første gjennomførte kvalifiseringsstevene i Agria Cup er det Rikke Budsberg som leder med totalt 52 poeng med tre starter. Agria Dyreforsikring Cup er en ponni kat II cup med finale under Kingslad Oslo Horse Show i oktober.

Tett i toppen i Hello Cup

Hello Cupen for ponni kat I er i gull gang. Til nå har den vært arrangert i Kristiansand, Sandnes og Jæren, Hønefoss og Bergen. Det er Ada Braaten Jhohnsen som for tiden troner øverst på tabellen og ligger godt an for å kvalifisere seg til finalerunden under Kingsland Oslo Horse Show.

Helgen 20-21. juni starter Megaprint Cup for Unge Ryttere

Førstkommende helg arrangeres det første kvalifiseringsstevne i årets nye dressurscup, med finalen er under Kingsland Oslo Horse Show i oktober – Megaprint Cup 2015. Første stevne er på Moldegård Ryttesportsklubbs landsstevne.

Ny dressurcup med finale under KOHS15

Hurra! Endelig kan vi fortelle om den nye dressur cupen med finale under Kingsland Horse Show  - Megaprint Cup.

 

FEI TV

BANNERE