Norsk - English

Bli med på clinic med Charlotte Dujardin

Nå teller vi ned dagene til start – og som vi gleder oss! Ikke minst gleder vi oss masse til at verdensener Charlotte Dujardin kommer på fredagen og holder en eksklusiv clinic med to norske ryttere. Vi trekker også ut noen heldige vinnere av en eksklusiv KOHS15-jakke, som Charlotte Dujardin allerede har tatt i bruk!

Passert fjoråret

Etter en litt treg start har billettsalget til årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show virkelig skutt fart. En entusiastisk stevneleder Morten Aasen forteller at billettsalget pr. nå har passert fjoråret og det ligger til rette for en flott helg i Telenor Arena. Men ennå er det mulig å få gode plasser for å oppleve årets store happening i hesteverden i Norge.

To som vil noe

De to drøbak-rytterne Andrea Bech og Nora Fredriksen klarte kunststykket å toppe Agria Cup sammen. Dermed er de to blant totalt åtte som får ri finalen under Kingsland Oslo Horse Show. De to jentene takker begge sin sprangtrener Nina Braaten og sine foreldre for at de er der de er i dag.

OPPDATERING: STATUS FOR 'VINN EN LANDSLAGSRYTTER'

Landslagsrytterne går i bresjen for å vise frem sporten for fulle tribuner med stor stemning og entusiasme under Kingsland Oslo Horse Show. De frem klubbene/stallene som samler flest 'medlemmer' i Telenor Arena vinne en treningssamling med en av landslagsrytterne. Her er status pr. mandag kveld :)

Mor og datter – trener og elev

Det er mange ponnijenter som har en mamma med en fortid i en sadel. Men det er ikke alle som har en som har ridd World Cup og nasjonshoppinger, som har vært en del av landslaget i flere tiår og som har ridning og trening av seg selv og andre som sitt daglige virke. Det har vinneren av årets Hello Cup, Ada Braaten Johnsen. Nina Braaten er hennes mor og trener.

"Born to ride"

«Born to ride» er noe Jessica Springsteen ganske så ofte får høre om seg selv. Hun tar det med et smil. For dette er ikke bare en omskrivning av faren Bruce Springsteens sang Born to run. Det er en sannhet. Jessica er født til å ri.

Kvalifiserte til MegaPrint Cup

Det er nå klart hvem som har kvalifisert seg til å ri MegaPrint Cup under Kingsland Oslo Horse Show. Vi gleder oss til å ønske dem hjertelig velkommen ut på banen i Telenor Arena. De kvalifiserte er:

FEI TV

BANNERE