Norsk - English

Verdenstoppene i kø KOHS 2014

Fra 16 til 19 oktober får du oppleve verdens beste hester og ryttere samlet under ett og samme tak i Telenor Arena. Kingsland Oslo Horse Show samler hele verdenseliten i sprang, nyslått verdensmester og dobbelt gullmedaljevinner fra OL, Charlotte Dujardin, samt verdensener i kjøring Tomas Eriksson. I tillegg til disse får du oppleve toppryttere fra en rekke grener

De første er kvalifiserte til KHOS14

De første deltakerene til årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show er nå kvalifisert. Først ut er det  ponniryttere fra Hello Cup og Powercontroll Cup .

 

En viktig bidragsyter i hestesporten

Norsk Rikstoto er en viktig bidragsyter til norsk hestesport. De er en stor og viktig sponsor for Kingsland Oslo Horse Show og har vært en betydelig bidragsyter i mange år. Norsk Rikstoto bidrar på flere plan for å fremme hestesporten under ett, også til gjennomføringen årets arrangement i Telenor Arena16.-19. oktober.

Verdensmesteren kommer til Oslo!

Charlotte Dujardin og Valegro vant i går en overbevisende serier og kan nå også titulere seg med tittelen verdensmester. Dette i tillegg til dobbelt gullmedalje fra sist OL og regjerende europamester.

Oppdatert program for KOHS 2014

Nå finner du det oppdaterte programmet for Kingsland Oslo Horse Show 2014 på nettsidene.

Charlotte Dujardin og Valegro kommer til Kingsland Oslo Horse Show 2014

2 x OL-gullmedaljevinner, regjerende europamester og innehaver av tre verdensrekorder i dressur – Charlotte Dujardin med Valegro og deres suksessfulle trener Carl Hester kommer til årets Kingsland Oslo Horse Show 16.-19. oktober.

Land Rover; stolt hovedsponsor

Land Rover er en merkevare med lange og stolte tradisjoner. Med sitt ikoniske og lett gjenkjennbare design – fremstår Land Rover nært knyttet til hestesporten i Norge og i Europa.

FEI TV

BANNERE