Norsk - English

Opplev verdenseliten på nært hold

Verdenseneren i sprangridning, britiske Scott Brash blir å finne på startlistene når verdenscupen i sprangridning 2014/15 starter opp på Telenor Arena. Her opplever du hele verdenseliten når de møtes til dyst i Oslo i oktober.

Stor interesse for Kingsland Oslo Horse Show

Det er stor rift om billettene til årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show – Vi har aldri ligget så godt an med billettsalget en drøy måned før første hest inntar arenaen, sier Morten Aasen, stevneleder for Kingsland Oslo Horse Show. Det ligger an til å bli en stor helg for hestefrelste den 16.-19. Oktober i Telenor Arena.

Full fart nå!

Startfeltet til årets Shettisgalopp begynner å ta form. Søknader har kommet inn, men uttaket er ennå ikke gjort. Har du nølt litt med å melde din interesse, kan du ennå rekke det hvis du setter i galopp nå!

Verdenstoppene i kø KOHS 2014

Fra 16 til 19 oktober får du oppleve verdens beste hester og ryttere samlet under ett og samme tak i Telenor Arena. Kingsland Oslo Horse Show samler hele verdenseliten i sprang, nyslått verdensmester og dobbelt gullmedaljevinner fra OL, Charlotte Dujardin, samt verdensener i kjøring Tomas Eriksson. I tillegg til disse får du oppleve toppryttere fra en rekke grener

De første er kvalifiserte til KHOS14

De første deltakerene til årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show er nå kvalifisert. Først ut er det  ponniryttere fra Hello Cup og Powercontroll Cup .

 

En viktig bidragsyter i hestesporten

Norsk Rikstoto er en viktig bidragsyter til norsk hestesport. De er en stor og viktig sponsor for Kingsland Oslo Horse Show og har vært en betydelig bidragsyter i mange år. Norsk Rikstoto bidrar på flere plan for å fremme hestesporten under ett, også til gjennomføringen årets arrangement i Telenor Arena16.-19. oktober.

Verdensmesteren kommer til Oslo!

Charlotte Dujardin og Valegro vant i går en overbevisende serier og kan nå også titulere seg med tittelen verdensmester. Dette i tillegg til dobbelt gullmedalje fra sist OL og regjerende europamester.

FEI TV

BANNERE