Norsk - English

En viktig bidragsyter i hestesporten

Norsk Rikstoto er en viktig bidragsyter til norsk hestesport. De er en stor og viktig sponsor for Kingsland Oslo Horse Show og har vært en betydelig bidragsyter i mange år. Norsk Rikstoto bidrar på flere plan for å fremme hestesporten under ett, også til gjennomføringen årets arrangement i Telenor Arena16.-19. oktober.

Verdensmesteren kommer til Oslo!

Charlotte Dujardin og Valegro vant i går en overbevisende serier og kan nå også titulere seg med tittelen verdensmester. Dette i tillegg til dobbelt gullmedalje fra sist OL og regjerende europamester.

Oppdatert program for KOHS 2014

Nå finner du det oppdaterte programmet for Kingsland Oslo Horse Show 2014 på nettsidene.

Charlotte Dujardin og Valegro kommer til Kingsland Oslo Horse Show 2014

2 x OL-gullmedaljevinner, regjerende europamester og innehaver av tre verdensrekorder i dressur – Charlotte Dujardin med Valegro og deres suksessfulle trener Carl Hester kommer til årets Kingsland Oslo Horse Show 16.-19. oktober.

Land Rover; stolt hovedsponsor

Land Rover er en merkevare med lange og stolte tradisjoner. Med sitt ikoniske og lett gjenkjennbare design – fremstår Land Rover nært knyttet til hestesporten i Norge og i Europa.

Tradisjoner gjennom generasjoner

Oxer Eiendom er et familieeid eiendomsutviklingsselskap med hovedfokus i Oslo og omegn. Med røtter tilbake til 1945 fremstår Oxer Eiendom i dag som en av landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Hva gleder du deg til? Delta i vår uhøytidelige undersøkelse

Hva gleder du deg mest til å se under årets Kingsland Oslo Horse Show? Svar på vår uhøytidelige undersøkelse. Registrerer du deg kan du bli en av de heldige vinnerene vi trekker ut - og som får tilsendt en liten overraskelse i posten. Fortsatt god sommer! Delta her: https://apps.facebook.com/my-polls/qfvark

FEI TV

BANNERE