Norsk - English

Mestertølt er tilbake

 

I år er Mestertølten tilbake på Oslo Horseshow. De 10 beste tølterne i Norge vil bli invitert til å ri på Oslo Horseshow. Lørdag 15. oktpber blir det uttakning og søndag 16. oktober blir det A-finale med de fem beste.

Veien mot Oslo Horse Show

Mange drømmer om å ri i Telenor Arena under Kingsland Oslo Horse Show. Veien dit er for mange ryttere i full gang gjennom deltakelse i de ulike cupene. Gjennom våren og sommeren arrangeres det cup-stevner landet rundt. De beste ekvipasjene får muligheten til å ri finalerunder under årets utgave av Kingsland Oslo Horse Show 13.-16. Oktober i Telenor Arena.

Bestill hotellpakke til årets KOHS

Nå kan du booke hotellpakke med billett til Kingsland Oslo Horse Show 2016. Bestillingen gjør du raskt og enkelt via et skjema som du finner ved å trykke på knappen 'Billetter og Hotellrom' til høyre.

Billettsalget for 2016 er i gang!

I 2016 feirer Kingsland Oslo Horse Show 25 år! Og nå kan du kjøpe billetter til arrangementet som går av stabelen 13. til 16. oktober i Telenor Arena.

Air France i Telenor Arena

De franske rytterne har vært flygende hele helgen – og i Longines FEI World Cup fløy en fransk trio opp i tet. Vant gjorde Penelope Leprevost/Flora de Mariposa.

En cool vinner

Tyske Hans-Dieter Dreher tok seieren i 1,45 m klassen sponset av Kingsland. Det så lett og enkelt ut for Dreher og hans hest Cool and Easy.

Riktig glad Rikke

Rikke Budsberg gjorde det i dag igjen – det ble ny seier på henne og Woodfield Spartacus i ponni kategori 2 sponset av Stall Kubberød.

FEI TV

BANNERE